wtorek, 7 marca 2017

Magazyn Aromat - wiosna 2017

Nasz nowy Aromat pachnie i smakuje wiosną. Tą utęsknioną, wyczekiwaną. Kuszącą lekkimi śniadaniami, pysznymi koktajlami i sałatkami. Wiosna w Aromacie wita czytelników ciekawymi pomysłami na szpinak i kaszę jaglaną, wielkanocnymi wypiekami i daniami dla dzieci. Razem wyruszymy w kulinarną podróż dookoła świata z jajkiem i nauczymy się dobierać kieliszki do wina.
Zapraszam do czytania!

(klik w zdjęcie;)

10 komentarzy:

  1. już tak lekko,wiosennie,świątecznie:)

    OdpowiedzUsuń
  2. każdy znajdzie coś dla siebie. :-) Super! :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie i kolorowo. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. O jak świetnie! Zajrzę, aby znaleźć inspiracje :) !
    Pozdrowionka cieplutkie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. widziałam :) kawał dobrej roboty :)

    OdpowiedzUsuń
  6. wspaniała praca - przyjemnie się czyta a jeszcze przyjemniej ogląda zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń

Drukuj